Primaria Focsani: Ion Stefan "Grinda" minte de rupe

   

In cadrul emisiunii Romania 9, difuzata miercuri, 20 mai 2020 pe TVR 1, ministrul Ion Stefan zis "Grinda" a facut o serie de afirmatii mincinoase in legatura cu Primaria Municipiului Focsani!
Astfel, la minutul 10:52 Ion Stefan solicita "o investigatie sa vedeti cum s-au intamplat lucrurile in 2017 cand Primaria Focsani a vandut un teren in orasul Focsani de 6,1 hectare cu 3,5 Euro/mp. "Eu nu cunosc un cetatean din Municipiul Focsani care n-ar fi fost interesat sa-l cumpere si licitatia a fost cu incredintare directa fara licitatie."

Afirmatiile ministrului Ion Stefan sunt simple minciuni si defaimari la adresa Primariei Municipiului Focsani. O astfel de tranzactie nu a avut loc niciodata dar probabil ca domnia sa face astfel de afirmatii calomnioase fiind intr-o disputa personala cu Primaria Focsani, dupa ce a fost somat sa isi plateasca impozitele restante de ani de zile, dar sa si achite gunoiul menajer.

Pentru buna informare a opiniei publice precizam faptul ca vanzarea, darea in administrare, concesionarea, darea in folosinta gratuita sau inchirierea bunurilor propietate privata a comunei, orasului sau municipiului, dupa caz, sunt atributul Consiliului Local, conform articolului 129, alin. 6, lit. a) si lit. b).

Pe aceasta cale il invitam pe ministrul Ion Stefan sa acceseze site-ul oficial al Primariei Municipiului Focsani la sectiunea Monitorul Oficial Local, sectiunea Hotararile Autoritatii deliberative - Registrul pentru evidenta hotararilor autoritatii deliberative (acces link: https://www.focsani.info/pagina/hotararile-autorita-539-ii-deliberative).

Aici se regasesc si pot fi consultate on-line toate Hotararile Consiliului Local, inclusiv cele din anul 2017 la care domnul ministru face referire.

Biroul de Presa al Primariei Municipiului Focsani
Vineri, 22 Mai 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Protocol de colaborare intre STS si Primaria Focsani
Primaria Focsani va incheia un protocol de colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale ...
Conducere noua la Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Alexandru Popescu" Focsani
Distribuiti Facebook Twitter Google+ WhatsApp Print Conducere noua la Spitalul Militar din ...
Tanar din Focsani implicat intr-un accident rutier in Tecuci
Un tanar de 18 ani din Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, noaptea trecuta, pe o strada ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor