Primarul Sectorului 3, Robert Negoita: "Nu ma mai regasesc in formatiunea din care mai fac parte oameni precum Badalau sau Oprisan"

Marti, 07 Iulie 2020, ora 05:10
24 citiri
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni la Digi24 ca nu da sanse de reusita presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, deoarece partidul pe care il conduce este plin de "capuse, hiene cu dinti ranjiti". Candidat pentru un nou mandat, acesta spune ca nu se mai regaseste in formatiunea din care mai fac parte oameni precum Niculae Badalau sau Marian Oprisan.

"Nu cred in sansele de reusita (ale lui Marcel Ciolacu - n.red.). Vad capuse, hiene cu dinti ranjiti ca *uite PNL s-ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.