ULTIMA ORA! Controale dure in weekend: 130 de vranceni, amendati pentru ca nu purtau masca. Fortele de ordine anunta ca nu vor tolera abateri!

Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 00:00
35 citiri
In acest weekend, fortele de ordine vor continua actiunile desfasurate pentru verificarea respectarii normelor sanitare impuse in aceasta perioada, fiind vizate in mod special locurile aglomerate din judetul Vrancea, precum si mijloacele de transport persoane.

La aceste activitati, care se desfasoara sub autoritatea prefectului, participa politisti, jandarmi, politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, Directiei de Sanatate Publica, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea