ULTIMA ORA! Corpul de Control al ministerului condus de Grinda NU a gasit nereguli la strazile din Focsani

   

Corpul de Control al Ministerului Lucrarilor Publice nu a constatat nereguli la lucrarile de modernizare si reabilitare a strazilor din Focsani executate de municipalitate. Procesul verbal intocmit la finalizarea controlului derulat astazi pe strazi, dupa verificarea documentelor, arata ca "nu s-au constatat neconformitati privind lucrarile executate si solicitate spre decontare". Practic, inspectorii Corpului de Control il contrazic pe ministrul Lucrarilor Publice, PNL-istul Ion Stefan, zis "Grinda", care incerca sa sustina zilele trecute pe facebook ca lucrarile la strazi nu sunt de calitate si de aceea nu este de acord cu decontarea lucrailor.
Iata ca inspectorii Corpului de Control sustin ca nu sunt nereguli, ceea ce ar insemna ca trebuie decontate facturile trimise de Primaria Focsani. "Vineri, 22 mai 2020, echipa de control a Serviciului Corp Control din cadrul Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei a verificat stadiul fizic al lucrarilor executate in cadrul obiectivului de investitii "Modernizare si reabilitare Drumuri locale in intravilanul Municipiului Focsani".

Practic, este vorba de cele 28 de strazi pe care Primaria Municipiului Focsani le modernizeaza prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) finantarea de la bugetul de stat fiind in valoare de 9.446.483 lei, iar de la bugetul local 4.920.671,36 lei.

In urma verificarii documentelor si a vizitei din teren, procesul verbal incheiat arata faptul ca "nu s-au constatat neconformitati privind lucrarile executate si solicitate spre decontare"", arata un comunicat al Primariei Focsani. "Asa cum am sustinut mereu, lucrarile pe care le executam pe strazile din municipiul Focsani respecta proiectele tehnice si sunt conforme, fapt constatat si de catre Corpul de Control al Ministerului Lucrarilor Publice", a precizat primarul Cristi Misaila.
Vineri, 22 Mai 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Protocol de colaborare intre STS si Primaria Focsani
Primaria Focsani va incheia un protocol de colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale ...
Conducere noua la Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Alexandru Popescu" Focsani
Distribuiti Facebook Twitter Google+ WhatsApp Print Conducere noua la Spitalul Militar din ...
Tanar din Focsani implicat intr-un accident rutier in Tecuci
Un tanar de 18 ani din Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, noaptea trecuta, pe o strada ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor