ULTIMA ORA! PROTEST in fata Guvernului - Producatorii agricoli SCANDEAZA: "Vrem sa muncim, nu sa murim! Supermarketurile-n castig, taranii evacuati in frig!"

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 00:00
32 citiri
Zeci de producatori agricoli si muncitori din domeniul agricol veniti din mai multe zone ale tarii participa, miercuri, la o manifestatie in Piata Victoriei, in semn de protest fata de decizia Guvernului de inchidere a pietelor care functioneaza in spatii inchise.

Protestatarii scandeaza "Deschideti pietele!" si "Vrem sa muncim, nu sa murim!" si afiseaza pancarte inscriptionate cu mesajele: "Supermarketurile-n castig, taranii evacuati in frig!", "Vrem solutii concrete, nu tarani evacuati din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea