ULTIMA ORA! VIDEO si FOTO! Un BMW cu numere de Vrancea a blocat Calea Victoriei din Bucuresti; soferul a coborat sa-si ia cafea

Marti, 14 Iulie 2020, ora 00:00
34 citiri
Un sofer cu un autoturism BMW inmatriculat in Vrancea a uitat de orice regula de circulatie si a lasat masina oprita pe Calea Victoriei din Bucuresti, ca sa-si ia o cafea.

Soferul de BMW seria 5, cu numere de Vrancea, a dat peste cap traficul de pe Calea Victoriei din Capitala, dupa ce s-a oprit sa-si cumpere....cafea, lasand astfel masina pe o banda a arterei.

Conform gandul.ro in ciuda faptului ca aceasta artera, Calea Victoriei, este una dintre cele mai tranzitate si aglomerate strazi din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea