Un medic cu afectiuni grave a murit in agonie, acasa, infectat cu coronavirus. Familia acuza spitalul din Focsani: "Nu a fost considerat o urgenta"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Decembrie 2020, ora 16:03
96 citiri
Doctorul Dragos Stanescu a fost seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani. Chirurgul, care a avut si functii de conducere in sistemul medical, avea 68 de ani si a iesit la pensie in anul 2018, din motive medicale. Medicul plastician Dragos Stanescu a murit vineri, 20 noiembrie, la Sectia ATI a Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani. Dragos Stanescu avea 68 de ani si a fost sef la Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului de Urgente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.