Unde si-a gasit de lucru actrita care a jucat rolul Reginei Maria, cel mai premiat film din Romania. "La Teatrul National nu am fost primita cu bratele deschise"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 12:36
25 citiri
Roxana Lupu s-a nascut la Bucuresti, dar a crescut si s-a educat la Focsani inainte de a a incepe o cariera de succes in cinematografie. Actrita Roxana Lupu, protagonista filmului "Maria, regina Romaniei", a fost angajata la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani.
Dezvaluirea a fost facuta recent de jurnalistul Ion Cristoiu, care a realizat un interviu cu artista originara din Focsani. In cadrul interviului, Roxana Lupu a spus ca a batut si la portile Teatrului National din Bucuresti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.