VIDEO! Ce spun autoritatile din Vrancea despre inmormantarea de astazi la care au participat peste 100 de cetateni de etnie roma!

Sambata, 16 Mai 2020, ora 16:02
83 citiri
In legatura cu inmormanarea de astazi, la care cortegiul funerar a depasit 100 de persoane, IPJ Vrancea ne-a comunicat tandru ca fortele de ordine ce au insotit alaiul (politie si jandarmi) au avut modestul rol de a informa cetatenii cu privire la noile norme ce trebuie respectate in starea de urgenta, de parca pandemia a izbucnit alaltaieri si in acest rastimp lumea a ramas in casa fara curent electric. E bine si asa, cel putin se vede cu ochiul liber ca unii sunt mai egali decat altii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.