VIDEO | Liderii coalitiei PSD-PNL anunta candidatul pentru Primaria Capitalei abia la mijlocul lunii martie.Ce se stie in Vrancea?

Joi, 29 Februarie 2024, ora 08:07
34 citiri
Aliatii PSD-PNL anunta candidatul comun la Primaria Capitalei cu 3 luni inainte de alegeri adica abia la mijlocul lunii martie precizeaza stirileprotv, miercuri 28 februarie 2024.In Vrancea e sigur ca PSD si PNL vor candida cu proprii candidati .Desi n-au fost pana acum anuntati oficial este aproape sigur ca PSD Vrancea ii va arunca in lupta pe prefectul Nicusor Halici, la presedintia Consiliului Judetean si pe primarul in functie Cristi Valentin Misaila la Primaria Focsani.PNL Vrancea este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.