VIDEO: Nici pana la aceasta data DSP Vrancea nu a utilizat kit-urile pentru testare COVID-19 oferite de Primaria Focsani!

Vineri, 29 Mai 2020, ora 00:00
74 citiri
Despre kit-urile COVID-19 la Atlas TVAstazi, 28 mai 2020, in cadrul emisiunii "Convorbiri" de la Atlas TV, nu am ezitat sa imi declar indignarea pentru faptul ca nici pana la aceasta data DSP Vrancea nu a utilizat kit-urile pentru testare COVID-19 oferite, prin protocol, de catre Primaria Focsani.
O spun, cu durere in suflet, ca am avut un dialog foarte prost sau chiar deloc cu niste institutii care ar fi trebuit sa fie total deschise si sa avem o colaborare extrem de stransa... Ma refer aici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea