Zambeste-ne de acolo de sus, Raluca Giurgea!

   

Dumnezeu a mai luat un inger in imparatia Sa... Intr-un sfarsit de toamna tarzie, c-un soare a carui caldura nu mai reuseste sa ne incalzeasca, Raluca Giurgea a plecat spre inaltul cerului cu demnitatea unui om a carui viata a gravitat in jurul bunei dispozitii. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie suferinta pricinuita de pierderea omului vesel, a carui voce nu o vom mai auzi nicicand. Raluca Giurgea a fost mama, sotie, fiica, sora si prietena iubita, apreciata si respectata... a fost omul a carui prezenta in mijlocul cunoscutilor insemna viata.
De acum, Raluca se va aseza in randul ingerilor la care alergam cu gandul atunci cand ni se face dor. Raluca Giurgea a fost un om bland, care-si indeplinea sarcinile cu responsabilitate, un om respectat pe care familia, prietenii si cunoscutii il vom regreta cu nepretuita durere in suflet. De acum inainte, Raluca Giurgea va continua sa traiasca prin intermediul altor oameni carora le-a dat o sansa la viata.

In cursul zilei de astazi, trupul neinsufletit va fi depus la Biserica "Sfantul Gheorghe" - Nord, situata pe Bulevardul Independentei, Focsani. Sambata, intr-un context discret, familia o va conduce pe ultimul drum pe Raluca Giurgea.

Monitorul de Vrancea transmite condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-i lumineze calea spre inaltul imparatiei Sale, iar familiei sa-i dea puterea necesara traversarii acestei perioade de grea incercare.
Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Scrisoarea deschisa a profesorului de geografie Iuliu-Octavian Dragomir de la Colegiul National "Unirea" Focsani
Scrisoare deschisa Se spune ca pentru a distruge fibra unui popor, e suficient sa-l faci sa-si uite ...
Dr. Doru Calistru a fost detasat in Gorj. Veterinarii acuza abuzurile ANSVSA si cer oprirea acestora
Presiunile facute de liberali pentru schimbarea directorului Doru Calistru de la DSVSA Vrancea sunt ...
ULTIMA ORA! A murit Georgiana Onea, tanara sportiva de la Paunesti
Georgiana Onea, tanara de la Paunesti, diagnosticata cu o boala grava, s-a stins din viata noaptea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor