Incep inscrierile la Olimpiada A.S.F., un concurs national de educatie financiara pentru elevii claselor a VIII-a si a XI-a!

Marti, 04 Octombrie 2022, ora 17:07
80 citiri
Bucuresti, 4 octombrie 2022 - Autoritatea de Supraveghere Financiara, in parteneriat cu Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, organizeaza cea de a doua editie a concursului national de educatie financiara - Olimpiada A.S.F., dedicat tuturor elevilor de clasa a VIII-a si a XI-a din Romania. Inscrierile la concurs pot fi efectuate in perioada 4-17 octombrie 2022.

Concursul este structurat in trei etape si se va desfasura online in perioada 26 noiembrie 2022 - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.