Centrului Cultural Vrancea anunta organizarea editiei 2023 a concursului" De la Psalmi si Icoane la Sfanta Scriptura si Muzica Sacra"

Luni, 20 Martie 2023, ora 17:06
94 citiri
Prin intermediul unui comunicat de presa Centrul Cultural Vrancea, anunta organizeazarea in parteneriat cu Protoieria Focsani I si Protoieria Focsani II din Focsani, a concursului" De la Psalmi si Icoane la Sfanta Scriptura si Muzica Sacra", Sectiunea Arta traditionala, editia a XXIV-a, si Sectiunea Muzica sacra, editia a XIV-a, 2023.Cititi textul integral al comunicatului de presa mentionat.

Consiliul Judetean Vrancea, prin Centrul Cultural Vrancea, in parteneriat cu Protoieria Focsani I si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.