GALERIE FOTO: Ionut Victoras Dogaru, la sporturi olimpice si Daniel Fusaru, la sporturi neolimpice - cei mai buni sportivi ai Vrancei in 2016!

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 06:36
85 citiri
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea a premiat, intr-o Gala ce a avut loc luni seara, la Restaurantul David's, laureatii sportului vrancean in 2016.
Premierea a avut in vedere mai multe categorii de oameni implicati, mai mult sau mai putin, in fenomenul sportiv vrancean, incepand cu performerii, cei care au stralucit prin prestatii, in arenele de concurs, continuand cu antrenorii lor, cu asociatiile pe ramuri de sport. Un loc special in festivitatea de premiere a fost acordat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea