Ziare.com

Programul Operational de Pescuit pune la bataie 2,5 milioane de euro

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 14:17

   

Programul Operational de Pescuit pune la bataie 2,5 milioane de euro
Directia Generala Pescuit din cadrul Ministerului Agriculturii a lansat luni sesiunea de depunere de cereri de prime de finantare pentru doua masuri din cadrul Programului Operational de Pescuit (POP), prin care pot fi accesate fonduri nerambursabile in valoare de peste 2,5 milioane euro.

"Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP anunta lansarea sesiunii deschise de primire de Cereri de Finantare pentru prime aferente masurii 2.2 'Masuri de acva-mediu' din cadrul Axei 2 si masurii speciale aplicabila exclusiv flotelor care fac obiectul unui program de adaptare 'Ajutor public pentru incetarea permanenta a activitatilor de pescuit' in baza Regulamentului Consiliului (CE) nr. 744/2008 din cadrul Axei 1, finantate din cadrul Programului Operational pentru Pescuit 2007-2013", se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Fondurile alocate in anul 2010 pentru "masura de acva-mediu" este de 1.575.280 euro, fonduri nerambursabile, iar pentru masura speciala aplicabila exclusiv flotelor care fac obiectul unui program de adaptare "Ajutor public pentru incetarea permanenta a activitatilor de pescuit" este 1.000.000 euro, fonduri nerambursabile.

Depunerea Cererilor de Finantare se va face la sediile Compartimentelor Regionale POP. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sesiunea aferenta Masurii 2.2 - "Masuri de acva-mediu", va fi deschisa continuu, pana la epuizarea fondurilor. Sesiunea aferenta Masurii speciale aplicabila exclusiv flotelor care fac obiectul unui program de adaptare - "Ajutor public pentru incetarea permanenta a activitatilor de pescuit" in baza Regulamentului Consiliului (CE) nr. 744/2008 va fi deschisa pana pe 30 iunie 2010.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1066 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor