80% din firmele cu finantare UE renunta la proiecte din lipsa banilor
Fonduri / finantare imm
Reprezentantii Consiliului National pentru IMM-uri Private sustin ca numarul firmelor care renunta din lipsa banilor la implementarea proiectelor eligibile pentru finantare din fonduri europene a ajuns la niveluri alarmante, atingand 70-80% din total. "Statisticile sunt dramatice. 70-80% dintre companiile carora le-au fost aprobate proiecte ...
IMM-urile pot primi finantare europeana nerambursabila de 100%
Sambata, 22 Mai 2010, ora 13:21 - IMM-urile pot primi finantare europeana nerambursabila de 100%
Fonduri / finantare imm
Firmele care vor sa se dezvolte cu bani europeni pot beneficia de finantari nerambursabile de 100% daca prezinta proiecte viabile de pana in 200.000 de euro. Pana acum, microintreprinderile care...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei finantare imm . Această zonă va concentra articolele categoriei Fonduri din Ziare.Com care au subiectul principal: finantare imm.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - finantare imm, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fonduri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.