Ministrul Agriculturii: Avem cea mai mare rata de absorbtie din Romania

Joi, 17 Iunie 2010, ora 12:19

   

Ministrul Agriculturii: Avem cea mai mare rata de absorbtie din Romania
Mihai Dumitru, ministrul Agriculturii, a declarat ca ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale are cea mai mare rata a absorbtiei pe toate fondurile din Romania, precizand ca rata de utilizare a fondurilor pentru perioada 2007 - 2013 este de aproape 40%.

Ministrul de resort a mentionat ca a primit reprosuri de la parlamentari si de la membrii comisiilor ca nu a comunicat mai mult cu PD-L-ul, insa nu a primit reclamatii in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene.

"Parlamentari, membri ai comisiilor mi-au reprosat ca nu am comunicat foarte mult cu partidul, cu PDL-ul, desi am fost in Parlament de fiecare data cand am fost invitat, desi am fost la Comisii o data pe luna, asa cum prevede regulamentul camerelor. Nu am primit reprosuri in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene. Avem cea mai mare rata a absorbtiei pe toate fondurile din Romania. Am absorbit in totalitate fondurile pe 2009, iar ieri (miercuri - n.r.) am semnat pe fondul european de pescuit primele cinci proiecte in valoare de 4,7 milioane euro. Astazi semnam alte noua proiecte in valoare de 27 milioane euro", a mentionat Mihail Dumitru.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: rNews

Articol citit de1608 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Neutron
rank 5
Acest ministru tace si face
Cei mai multi romani nici nu stiu ca Dan Dumitru este ministru la agricultura.Nu apare la televizor, nu este implicat in scandaluri de coruptie ,nu prezinta interes nici macar pt. presa de scandal.Aflam cu placere ca Ministerul Agriculturii a absorbit toate fondurile disponibile in 2009 si sta bine si in 2010. Acest om nu-si va mai gasi locul in guvern si PDL pt. ca iese din rand si-i face pe ceilalti de rusine.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor