Ziare.com

Salarii cu 50% mai mari la APIA, doar pentru sefi

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 08:29

   

Salarii cu 50% mai mari la APIA, doar pentru sefi
Angajatii cu functii de conducere ai Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura ar putea beneficia anul acesta de majorari salariale medii de 50%, potrivit unui proiect de hotarare a Guvernului aflat in curs de avizare.

Proiectul prevede majorarea salariului de baza a personalului de conducere si de executie din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si din centrele judetene ale acesteia, cu pana la 25 de clase de salarizare, informeaza money.ro

Din nota de fundamentare reiese ca pentru majorarea salariala a celor circa 160 de persoane vizate efortul bugetar va fi de 4.818 mii lei, echivalentul a 1,60% din bugetul APIA pe anul 2012.

In medie, un angajat va primi in plus 2.509 lei brut pe luna.

"Nu este vorba despre o premiera. Sunt oamenii cu cele mai mari realizari din minister. In schimb, anul acesta nu am fost de acord cu primele. Nu s-au dat prime nici in Minister nici in institutiile subordonate", a declarat Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5784 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doar pt sefi sau si pt ceilalti?

Din titlu reiese ca s-au marit salariile sefilor, dar daca citim articolul se spune ca s-a hotarat marirea salariilor personalui de conducere si de executie.Cum e pana la urma?
Daca e vorba si de angajatii fara functii de conducere, foarte bine, pt ca acesti oameni sunt cei ce muncesc, nu sefii.Aia stau pe la intalniri si prin schimburi de experienta prin strainatate si oricum sunt numiti politic, dintotdeauna, multi habar nu au de nimic.

 

....

Ar merita salarii mai mari daca ar avea realizari exceptionale la absortia fondurilor europene,dar situatia este dezastruoasa la acest capitol. Distributia subventiilor pentru agriculrura este hilara , se dau bani pentru oricine indiferent ca produce ceva sau terenul este parloaga.Dezordinea de la APIA este generala.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor