Ziare.com

Guvernul ia in calcul sa nu poata recupera toti banii folositi ilegal in POSDRU

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 21:16

   

Guvernul ia in calcul sa nu poata recupera toti banii folositi ilegal in POSDRU
Guvernul ia in calcul posibilitatea de a nu putea recupera de la beneficiari toti banii folositi ilegal in POSDRU, urmand ca in acest caz fondurile lipsa sa fie acoperite de la bugetul de stat.

In acest sens, Autoritatea de Management va verifica din nou toate cererile de rambursare depuse in cadrul POSDRU si care au fost corectate financiar de Comisia Europeana din cauza neregulilor identificate in derularea proiectelor, informeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la inceputul sedintei de guvern, ca Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) ar urma sa fie repornit incepand cu luna decembrie, dupa realizarea unui audit.

Ponta: Din decembrie putem reporni POSDRU

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Referindu-se la Programul Operational Regional (POR), Victor Ponta a spus ca pe ordinea de zi se afla cateva acte normative privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte si programul europen privind cresterea eficientei energetice.

Comisia Europeana a informat recent autoritatile romane, printr-o scrisoare, ca a decis sa presuspende cea mai mare parte din trei programe cofinantate prin fondurile structurale ale UE, legate de transport, dezvoltarea regionala si cresterea competitivitatii economice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1155 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Guvernul ia in calcul sa ... poata recupera vreunul din toti banii

folositi ilegal in POSDRU"? Poate prafu' de pe tobă, că si dac-o mai fi rămas vreoceva pe-aci, va fi mantuit de căpusele-lichidatori in interes exclusiv!

 

carevasazica ca cel mai bun, corekt si cinstit gobern pe care....

"guvernul ia in calcul posibilitatea de a nu putea recupera de la beneficiari toti banii folositi ilegal in POSDRU, urmand ca in acest caz fondurile lipsa sa fie acoperite de la bugetul de stat." marti, 30 octombrie 2012, ora 21:16, sursa: ziare.com

....l-a avut Romania vreodata - gobernu' uslamist condus de prim-plagiatoru' copyl-ot dottore porcurore tonta viorel viktorarsch vrea sa-i ierte pe uslamistii mari si mici de restituirea paralelor furate de la uniunea europeana si sa puna tot pe amarasteanu' platitor de biruri sa plateasca ce-au julit marimilii uslamiste impreuna cu toata chorta lor de nepoti, fragti, surori, fini, nasi si moase comunale. orice alte comentarii sunt de prisos - gobernu' lu' tonta ii favorizeaza pe hoti, ia sarmanu' ruman plateste pentru toti.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor