Absorbtia fondurilor europene, vitala in contextul adoptarii Tratatului Fiscal

Luni, 20 Februarie 2012, ora 22:29

   

Absorbtia fondurilor europene, vitala in contextul adoptarii Tratatului Fiscal
Romania are nevoie vitala de absorbtia fondurilor europene, mai ales in contextul adoptarii Tratatului Fiscal.

Vicepresedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, Dan Matei Agathon sustine ca Romania ar fi pedepsita daca deficitul bugetar s-ar adanci din cauza intreruperii absorbtiei.

"Indiferent de context si indiferent ce se intampla cu scaderea economiei europene cu 0,6% anul acesta sau de scaderea economica de 0,2% pe trimestrul patru al anului trecut, Romania are nevoie vitala de absorbtia fondurilor europene.

Nici nu vreau sa iau in considerare o relationare intre Tratatul Fiscal, pe care cred ca trebuie sa il ratificam rapid, ca un semnal ca intram in normele de conduita fiscala si absorbtia de sase miliarde de euro anul acesta", spune Dan Matei Agathon, pentru Business24.

Citeste mai multe despre Absorbtia fondurilor europene, vitala in contextul adoptarii Tratatului Fiscal pe Business24.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1572 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Astept trompetele portocalii !
Avum o luna urlati pe forum ca din cauza opozitiei Romania va pierde fonduri europene. S-a dovedit un fas, pierdem bani datorita mafiei, incompetentie si caracatitei portocalii. Pana una alta Botis, Udrea, LAzaroiu sunt vinovati ca am pierdut fondurile Posdru. La puscarie cu ei, pentru inalta tradare !
lool
rank 5
Care absorbtie de fonduri UE , aia de 3.5% de anul trecut sau
aia de 0% de anul acesta ??????????
eusitu
rank 1
Absorbtia de fonduri europene?!?
Cum se poate vorbi de absorbtie de fonduri europene,in conditiile in care cererile de rambursare ZAC cate 5-6 luni la Bucuresti la OIPOSDRU?Din luna august 2011 am inceput sa implementam un proiect european pe axa prioritara 2,avand ca tinta reconversia profesionala a adultilor!Toate au mers bine pana am avut noi banii nostri!Dupa ce i-am cheltuit in proiect am depus pe rand trei cereri de rambursare. Toate zac de vreo 3-4-5 luni pe undeva pe la Bucuresti, pe la mama *** sa-l ia de organism intermediar!Au reusit sa ne blocheze,iar acum, dupa ce va da Dumnezeu sa ni se ramburseze cheltuiala,ne vom prevala de Instructiunea 53 si il vom opri!Si apoi al *** sa fie cel ce mai crede in minciunile care ne vin din Bucuresti de la Guvernul Romaniei!Am fost niste prosti ca ne-am apucat de asa ceva!Sfatuiesc pe toti cei ce vor sa se apuce de vreun proiect de asta sa se duca cat vad cu ochii si sa-i lase pe cei din guvern sa incerce,ca sa vada si ei ce inseamna un proiect in Romania!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor