Ziare.com

Ce inseamna "deblocare" la POSDRU: Nimeni nu stie cand se vor primi proiecte noi

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 08:46

   

Ce inseamna "deblocare" la POSDRU: Nimeni nu stie cand se vor primi proiecte noi
Autoritatile au anuntat cu aplomb deblocarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) si reluarea platilor catre beneficiari. Totusi, o simpla solicitare de presa evidentiaza haosul de la Autoritatea de Management POSRDU: nimeni nu stie si cand se vor putea depune dosare pentru accesarea finantarii prin acest program.

Odata cu deblocarea banilor de la Comisia Europeana, autoritatile s-au angajat sa plateasca in martie toate sumele restante, pentru cererile depuse in decembrie 2012.

Cu toate acestea, in prezent nu se pot depune dosare de finantare pentru nici una dintre axele acestui program. Ba mai mult, nu exista nici un fel de informatii cu privire la data de la care beneficarii pot depune cereri de finantare.

Afla ce raspuns a oferit institutia responsabila de gestionarea fondurilor UE, in continuarea articolului Ce inseamna "deblocare" la POSDRU: Nimeni nu stie cand se vor primi proiecte noi pe Business24.ro.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1411 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor