Ziare.com

KULT-ART Fusion, Societate Cooperativa

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 12:24

   

KULT-ART Fusion, Societate Cooperativa
Comuna Cornu Luncii, in parteneriat cu Asociatia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Fundatia ECOTOP pentru Cultura si Educatie Ecologista Oradea, Asociatia KULT-ART si Die Querdenker Austria, a implementat in perioada ianuarie - decembrie 2015 proiectul "Social Economy 4 All" - POSDRU/173/6.1/S/148302.

Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara nr. 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1: "Dezvoltarea economiei sociale".

In cadrul acestei initiative a fost infiintata de catre Partenerul 3 Asociatia KULT-ART Structura de Economie Sociala (SES) KULT-ART Fusion Societate Cooperativa, care desfasoara activitati de prelucrare a sticlei prin fuziune.

Acest SES are ca membri fondatori persoane din categorii sociale vulnerabile care sunt si angajate.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Pe langa obiecte realizate prin fuziunea sticlei, principalul obiectiv al KULT-ART Fusion este incluziunea activa a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma, persoane care traiesc din venit minim garantat, familii monoparentale, familii cu mai mult de 2 copii) prin calificare, crearea de locuri de munca, reinsertie pe piata libera a muncii si dezvoltarea de servicii noi in cadrul SES.

De la vesela, suveniruri, bijuterii din sticla, magneti de frigider si obiecte decorative de mici dimensiuni, sticla fuzionata KULT-ART se preteaza excelent pentru lucrari ample de amenajari interioare si exterioare.

Atelierul realizeaza corpuri de iluminat unicat din sticla fuzionata, decoratiuni pentru suporturi de lumanari, meniuri, mobilier, oglinzi, chiuvete de baie si bucatarie in dimensiuni standard sau la comanda, geamuri de interior (baie, sufragerie, dormitoare), geamuri exterioare, sticla pentru masute de cafea, rame de oglinzi, pereti de sticla pentru inchidere dus, iar culorile si modelele variaza in functie de nevoile clientului si destinatia produselor (gradinite, scoli, restaurante, hoteluri, locuinte particulare).

De asemenea, un serviciu unic pe care il ofera KULT-ART Fusion pe piata locala este realizarea de vitralii din sticla pentru lacase de cult, locuinte sau alte destinatii.

Sticla fuzionata KULT-ART este rezultatul pasiunii a 8 persoane: 1 manager, 1 specialist prelucrare sticla si coordoonare echipa sticlari, 1 specialist decorator produse de sticla si 5 angajati din grupurile vulnerabile, diminuand astfel numarul de someri din grupuri sociale considerate vulnerabile.

KULT-ART Fusion a lansat un nou magazin online prin intermediul caruia sticla fuzionata de Maritei ajunge mai aproape de potentialii clienti: www.glassfusionkultart.ro

KULT-ART Fusion Societate Cooperativa Sociala are sediul in localitatea Maritei, com. Darmanesti, 537 A, jud. Suceava, Romania.

Pentru informatii suplimentare contactati-ne la sediul atelierului sau la tel. 0744950292 / 0727804065, persoana de contact Oana Potoroaca, Manager SES, e-mail office@glassfusionkultart.ro.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1482 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor