Ziare.com

Namolul si algele din Marea Neagra vor fi folosite ca ingrasamant

Sambata, 25 Iulie 2009, ora 12:44

   

Namolul si algele din Marea Neagra vor fi folosite ca ingrasamant
Namolul din statiile de epurare si algele vor fi folosite ca ingrasamant. Acesta va fi tratat in prealabi pentru a deveni un produs biosolid, in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene.

Actiunea presupune un parteneriat intre NIVA - Norvegia, Universitatea "Ovidius" Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti si ECOM Constanta si este finantat din fonduri europene nerambursabile, informeaza Ziua de Constanta.

Actiunea vizeaza sectorul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si a altor emisii in aer si in apa si consta in efectuarea unei cercetari fundamentale cu propuneri aplicative.

Cercetarile vor dura doi ani, iar costul proiectului este de 440.000 de euro, dintre care 400.000 sunt fonduri europene, iar restul sunt adusi printr-o cofinantare a partenerilor.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Intreaga actiune se va incheia pe 30 aprilie 2011, iar produsul final va fi brevetat.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2603 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E o vorba la noi

Da-i romanului mintea de pe urma. Ceasca era un pioner pacat ca l-au impuscat HIENELE. Pe vremea lui algele si toate scoicile aduse la mal erau amestecate cu furaje si erau date la pasari. Mai tineti minte luai un pui cu 5 picioare si doua capete. Ehei tot acolo ajungem sa vedem pe cine mai impuscam.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor