80% din neregulile cu fonduri de preaderare, in Romania si Bulgaria - raport OLAF
Fonduri / fonduri PHARE
Potrivit celui mai recent raport OLAF, majoritatea cazurilor de nereguli referitoare la fondurile de preaderare anuntate in 2010 a provenit din Romania si Bulgaria. Potrivit documentului, preluat de Mediafax, in anul 2010 institutia a primit 1.362 de raportari referitoare la fonduri de preaderare - PHARE, SAPARD, ISPA, Transition Facility ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei fonduri PHARE . Această zonă va concentra articolele categoriei Fonduri din Ziare.Com care au subiectul principal: fonduri PHARE.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - fonduri PHARE, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fonduri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.