Ziare.com

Grapini: Mai multi bani de la UE pentru infrastructura turistica, mai putini pentru promovare

Vineri, 15 Martie 2013, ora 17:11

   

Grapini: Mai multi bani de la UE pentru infrastructura turistica, mai putini pentru promovare
Romania ar trebui sa incerce sa obtina de la Uniunea Europeana pentru 2014-2020 mai multi bani pentru infrastructura turistica si mai putini pentru promovare, a declarat vineri ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Maria Grapini.

"Noi pregatim acum pentru 2014-2020 planul si programul cum sa putem atrage acele fonduri europene si depinde de inteligenta cu care noi scriem acum, pentru ca iarasi nu vreau sa apara ca o critica, dar e o constatare: cred ca pe perioada asta, in domeniul turismului s-au negociat multi bani de promovare, 75 de milioane de euro pentru promovare, dar foarte putini pentru infrastructura", a spus Grapini la un seminar pe teme de specialitate.

Guvernul Ponta2: Cine este Maria Grapini, ministrul pentru IMM

Ea a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre cele doua componente. "Strategia acum e un pic inversata, sa negociem mai multi bani pentru infrastructura, pentru ca pana la urma operatorii, oamenii de afaceri din domeniu, isi fac ei campanii, dar problema este sa fie acolo rezolvata infrastructura, pentru ca un turist trebuie sa poata ajunge acolo si sa aiba conditii de a ajunge", a spus ministrul.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Grapini a mai spus ca reprezentantii cabinetului ei lucreaza la o situatie a tuturor lucrarilor incepute si ca infrastructura din domeniul turismului executata in proportie de 75-80% trebuie finalizata.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1193 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor