Ziare.com
Home > Business > Fonduri > nerambursabile
nerambursabile
Cum poti primi 10.000 de euro pentru a fi fermier?

Luni, 07 Martie 2011, ora 16:01

Cum poti primi 10.000 de euro pentru a fi fermier?

Fonduri / nerambursabile

Pentru a incuraja practicarea agriculturii, domeniu care ani la rand a reprezentat un punct forte al tarii noastre, statul, in colaborare cu Uniunea Europeana, ofera tinerilor ajutor nerambursabil daca incep pentru prima oara o activitate agricola ca sefi de exploatatii (Masura 112). Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri este de 10.000 euro pentru o exploatatie agricola cu dimensiunea minima de 6 UDE (unitatea de dimensiune economica prin care se exprima dimensiunea economica a unei exploatatii agricole determinata pe baza marjei brute standard a exploatatiei, valoarea sa fiind de 1.200 euro). Peste aceasta dimensiune, sprijinul pentru instalare poate creste cu 2.000 euro/1UDE, dar nu va putea depasi 25.000 euro/exploatatie, conform informatiilor din Ghidul solicitantului, disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Sprijinul de instalare va fi acordat in doua transe. Prima transa ...

4 comentarii

Ziare.com isi propune sa ofere cele mai importante si cele mai noi stiri din fiecare sector al vietii publice: politica, business, sport , life show, stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Sectiunea de fata este dedicata temei nerambursabile. Aceasta zona va concentra articolele categoriei Fonduri din Ziare.com care au subiectul principal: nerambursabile.

Ziare.com ofera cititorilor sai oportunitatea de a deveni jurnalisti colaboratori. Materiale jurnalistice, stiri atat pe tema - nerambursabile, cat si despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fonduri, fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.com, pot fi trimise la adresacolaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informatii privind modalitatile de colaborare poate fi accesata si sectiunea Colaboratori Ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

 
Citeste despre
programe europenefonduri europene structuralepreaderareghidul solicitantului fonduri
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor