Europarlamentarii critica Romania pentru modul de accesare a fondurilor
Fonduri / preaderare
Parlamentul European este preocupat de deficientele inregistrare in gestionarea fondurilor de preaderare de catre autoritatile din Romania si Bulgaria, potrivit unui raport al institutiei. De asemenea, se mentioneaza faptul ca Parlamentul European saluta masurile puse in aplicare de Comisia Europeana in privinta celor doua tari, inclusiv ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei preaderare . Această zonă va concentra articolele categoriei Fonduri din Ziare.Com care au subiectul principal: preaderare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - preaderare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fonduri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.