Ziare.com

Noi experti pentru Ministerul Fondurilor UE: 280 de euro/zi pentru evaluatori de proiecte

Luni, 29 Aprilie 2013, ora 15:58

   

Noi experti pentru Ministerul Fondurilor UE: 280 de euro/zi pentru evaluatori de proiecte
Ministerul Fondurilor Europene urmeaza sa beneficieze de serviciile unor experti care sa evalueze proiectele depuse, in special pe cele in domeniul competitivitatii, si sa verifice cererile de rambursare, plata urmand sa fie de 280 de euro/zilnic.

"Este o idee pe care am lansat-o cu ceva timp in urma, si anume de a cauta solutii la volumul mare de proiecte depuse si neverificate inca, in special la partea de competitivitate. Desigur, si la verificarea cererilor de rambursare pentru ca sa fie platiti beneficiarii finali.

Astfel, am lansat astazi pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene o procedura prin care dorim sa angajam companii de recrutare de personal pentru a aduce experti pe aceste domenii.

Toti acesti experti vor fi pusi la dispozitia ministerului, a autoritatilor de management", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, prezent la seminarul "Instrumente structurale, o sansa de modernizare pentru Romania", potrivit Realitatea TV, care citeaza Agerpres.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

El a mentionat ca plata va fi de 280 de euro pe zi, cu conditia ca evaluarea unui proiect sa se faca intr-un termen rezonabil, de exemplu trei zile.

Acesta a mai precizat ca expertii vor fi platiti din bani europeni, prin Programul Operational Asistenta Tehnica, fondul fiind de aproximativ 7 milioane de euro pentru o durata de doi ani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5617 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Proiect

E rar sa intilnesti atita imbecilitate. Pesemne la ministerul ala nu are nimeni ideee de proiecte.
O echipa de experti fac un proiect in 6-9 luni si altul il verifica in cit?..."cu conditia ca evaluarea unui proiect sa se faca intr-un termen rezonabil, de exemplu trei zile"
Proiectele astea semana cu Fat Frumos, in 3 zile ca altii intr-un an ... Eu personal daca cineva imi zice ca evaluaeaza un proiect in 3 zile il dau afara si daca e vorba de angajare nu il angajez..simplu este "superficial"
In occident un inginer senior are 250$/ora la proiecte, un expert este mult mai scump asa ca am deja dubii cu privire la ce "experti" angajeaza, probabil din " famillia" uslamista

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor