Ungureanu cere finalizarea solicitarilor restante de rambursare a banilor UE in martie

Luni, 12 Martie 2012, ora 19:42
1436 citiri
Ungureanu cere finalizarea solicitarilor restante de rambursare a banilor UE in martie
Foto: Arhiva

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut, luni, in cadrul unei intalniri de lucru pe tema absorbtiei fondurilor europene, ca, pana la sfarsitul lunii martie, sa fie analizate si finalizate solicitarile de rambursare restante.

Totodata, primul ministru a insistat ca "termenul de 45 de zile stabilit prin OUG 121/2011 pentru procesarea cererilor de rambursare sa fie respectat cu strictete pentru a nu mai fi generate alte restante", se arata intr-un comunicat al Executivului.

La intrevederea de la Palatul Victoria au participat ministri cu atributii si coordonatori ai unor institutii implicate in procesul de absorbtie, precum Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Bogdan Dragoi, ministrul Finantelor Publice, Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, secretarul de stat in ministerul Afacerilor Europene Catalin Vatafu, Constantin Budulan, membru in Colegiul de conducere al Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, Cristina Traila, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, Constanta Coman, directorul Unitatii pentru Coordonarea si Verificarea Achizitiilor Publice.

Ungureanu a convocat pentru miercuri un comitet interministerial extins pe tema fondurilor europene, cu participarea membrilor cabinetului, a sefilor Autoritatilor de Management, Autoritatii de Certificare si Plata, ANRMAP si celorlalte organisme intermediare implicate in absorbtia fondurilor europene, pentru analizarea masurilor care se impun pentru accelerarea procesului de absorbtie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Ungureanu fonduri europene, #solicitare rambursare bani UE , #stiri fonduri
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
ce? romanii "vor" sa se hotarasca sa ia banii gratuiti de la UE?