Noul Ford Mondeo facelift costa 22.200 de euro in Romania

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 22:03
2836 citiri
Noul Ford Mondeo facelift costa 22.200 de euro in Romania

Ford propune publicului din Romania noul Mondeo la un pret de pornire de 22.200 de euro. Faceliftul operat pe modelul de segment D aduce transmisia PowerShift si o echipare mai bogata.

Prezentat in urma cu trei saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Ford Mondeo facelift ajunge si in Romania. Modelul de segment D propune un look exterior cu revizuiri discrete, un interior care a evoluat calitativ si o lista de echipamente mult mai generoasa.

Reprezentantul Ford pleaca de la 22.200 de euro cu TVA pe piata autohtona, pret valabil pentru varianta de caroserie cu patru usi si motor pe benzina de 1.6 litri si 120 de cai putere. Cei care isi doresc alternativa cu cinci usi trebuie sa mai pluseze cu inca 500 de euro, pretul de pornire fiind in acest caz de 22.700 de euro. Familistii nu vor fi nici ei uitati, gama incluzand si un derivat break, ce porneste de la 23.200 de euro. Preturile sunt valabile pentru nivelul de echipare inferior, botezat Trend.

Pentru cei care isi doresc o alternativa diesel, Ford propune un best-seller al departamentului sau tehnologic, unitatea 2.0 TDCi de 140 de cai putere, capabila sa respecte normele de poluare Euro 5. Varianta de caroserie cu patru usi costa 24.200 de euro, cea cu cinci usi 24.700 de euro, iar cea break 25.200 de euro.

Ford pune la dispozitie si noua sa transmisie Powershift, ce poate fi regasita pe versiunile diesel de 140 respectiv 163 de cai putere, precum si pe unitatea benzina, de 2.0 litri si 203 cai putere.

Cea mai scumpa alternativa propusa de Ford odata cu lansarea noului Mondeo este varianta SW a modelului, echipata cu motor diesel de 163 de cai, cutie automata Powershift, precum si cu o lista de dotari generoasa, inclusa in nivelul de echipare superior, Titanium.

Noul Mondeo include in dotarea standard elemente ca: ABS si EBD, sistem dinamic interactiv (ESP, TCS, EBA), airbaguri frontale, laterale, cortina si genunchi sofer, climatizare automata pe doua zone, geamuri fata si spate electrice, oglinzi reglabile de asemenea electric, sistem suplimentar de incalzire pentru motoarele diesel, radioc CD cu MP3, opt difuzoare si comenzi pe volan, geamuri cu tenta verde, schimbator si volan imbracate in piele si faruri electrice, cu functie Follow Me Home.

Continuarea pe Automarket.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Ford Mondeo facelift, #preturi Ford Romania, #modele noi Ford , #modele