Angajatii Ford de la Craiova, chemati din somaj tehnic - ce comanda au primit

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 14:41
3342 citiri
Angajatii Ford de la Craiova, chemati din somaj tehnic - ce comanda au primit
Foto: Arhiva Ziare.com

Angajatii Ford Romania vor fi chemati din somaj tehnic, avand in vedere ca uzina de la Craiova a primit o noua comanda pentru modelul B-Max.

"Ca urmare a primirii unei comenzi de aproximativ 900 de vehicule B-Max, Ford Romania confirma ca va elimina trei dintre zilele fara productie anuntate pentru perioada urmatoare. Cererea vine de la clientii nostri din principalele piete Ford, unde noi comercializam modelul B-Max", a declarat Ana-Maria Timis, purtatorul de cuvant al Ford Romania, informeaza Mediafax.

"Ford va continua sa-si adapteze volumele de productie de la Craiova la cererea din piata", a adaugat reprezentantul constructorului auto.

La inceputul lunii trecute, compania a anuntat ca va intrerupe temporar productia modelului B-Max timp de sase zile in aprilie, opt zile in mai si noua zile in iunie, din cauza scaderii vanzarilor pe batranul continent.

Pe de alta parte, productia de motoare urma sa fie oprita in luna aprilie timp de trei zile lucratoare. Decizii similare au fost luate si in februarie si martie.

In aceasta perioada, angajatii au fost trimisi in somaj tehnic.

Vanzarile B-Max pe pietele europene au scazut cu 11,5% in primele trei luni, la 16.800 unitati, potrivit datelor Ford.

Quarterly Report - Editia 4

Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar a ajuns la 3,24% din PIB după primele patru luni ale anului, soldul negativ cifrându-se la 57,29 de miliarde de lei, faţă de 35,88 de miliarde de lei sau 2,06% din PIB după...
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp a adăugat o nouă funcționalitate prin care utilizatorii pot seta mesaje de status în formă audio, cu o durată maximă de 60 de secunde. Această opțiune este disponibilă pentru...
#angajati Ford chemati somaj tehnic, #angajati Ford chemati munca, #angajati Ford Craiova , #Romania
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Dacă-i pun şi vreo maşină de cusut de la Cugir...