Ford Europa: Peste 90% din productia de la Craiova ar putea fi exportata

Luni, 25 Iunie 2012, ora 22:57
2198 citiri
Ford Europa: Peste 90% din productia de la Craiova ar putea fi exportata
Foto: Arhiva

Presedintele Ford Europa, Stephen Odell, a declarat, luni, ca aproape toate masinile Ford de la Craiova vor fi exportate, dupa lansarea productiei noului model B-MAX.

"Fabrica Ford de la Craiova va exporta probabil peste 90% din productie. Transportul si logistica sunt foarte importante pentru realizarea acestui obiectiv. Apreciem imbunatatirile facute pana acum in acest sens, dar consider ca pot fi facute imbunatatiri semnificative in viitor", a mentionat Stephen Odell.

Ford lanseaza productia noului model B-MAX

Acesta s-a aratat optimist in ceea ce priveste productia, mentionand ca "in anii urmatori vom vedea pe sosele multe masini si moatoare produse la Craiova".

"In pofida crizei, am continuat sa avem incredere in proiectul nostru de la Craiova, investind mai mult de 675 milioane euro in productia de vehicule si motoare din Romania", a mai spus presedintele Ford Europa.

Ford Motor Company a inceput luni productia de serie a automobilelor la noua sa fabrica de productie de inalta tehnologie din Craiova.

Traian Basescu, primul roman care va cumpara un Ford B-Max (Video)

Prima masina care se va construi la Craiova este Ford B-MAX, vehicul monovolum din segmentul B, produs exclusiv in fabrica din Romania. Ford B-MAX ofera cel mai bun acces din clasa sa in habitaclu datorita caracteristicii sale unice de a integra pilonul central in portierele fata traditionale si clasice si portierele spate glisante, asigurand o deschidere neintrerupta de 1,5 metri ce faciliteaza accesul.

Ford a confirmat, de asemenea, luni inceperea constructiei unui al doilea motor la Craiova, motorul de 1,5 litri pe benzina, ce va intra in productie de serie la inceputul anului viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#productie Ford Romania export, #productie masini Ford Romania, #Ford B Max productie Romania , #Romania