Drum expres intre Automobile Craiova si aeroportul din localitate

Luni, 17 Martie 2008, ora 14:51
1744 citiri
Drum expres intre Automobile Craiova si aeroportul din localitate

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, luni, ca intre Aeroportul Craiova si societatea Automobile Craiova va fi construit un nou drum expres, care va facilita accesul catre uzina Ford, anunta Newsin.

"Arhitectul-sef al CJ Dolj, impreuna cu o echipa de specialisti, lucreaza inca la planurile pentru construirea drumului de legatura intre Aeroport si fabrica de automobile. Este vorba despre un drum nou, expres, care sa evite traficul de pe arterele orasului. Pe unde ar trebui sa ajunga acest drum la fabrica de automobile este pista de incercari, asa ca va trebui gasita o solutie", a spus Ion Prioteasa.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj a mai afirmat ca autoritatile locale se vor stradui sa indeplineasca toate cerintele reprezentantilor Ford. "Suntem de acord sa dam tot sprijinul care va trebui in aceasta saptamana si in cele care vor veni, pentru ca, vineri, 21 martie, odata cu semnarea contractului final de privatizare se va da startul la civilizatie si inseamna o invitatie pentru alte firme sa vina la Craiova", a mai spus Prioteasa.

Seful CJ Dolj a adaugat ca nu se poate vorbi in acest moment despre exproprieri, deoarece nu a fost stabilit traseul exact al drumului.

Guvernul a decis, saptamana trecuta, ca termenul limita pentru finalizarea contractului de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Automobile Craiova sa fie 21 martie, acesta fiind prelungit cu o saptamana fata de termenul initial - 14 martie. Duminica, presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a Legii privind unele masuri pentru privatizarea Automobile-Craiova S.A.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#automobile craiova, #ford, #drum, #aeroport , #stiri Ford