Ziare.com

Ford ar putea inchide o fabrica din Marea Britanie

de Camelia Sisea
Joi, 25 Octombrie 2012, ora 10:13

   

Ford ar putea inchide o fabrica din Marea Britanie
Compania americana Ford ar putea inchide o fabrica din Marea Britanie, din Southampton, pentru a reduce pierderile inregistrate in Europa.

La Southampton este produsa, incepand cu 1972, autoutilitara Transit, pana in prezent fiind construite aproximativ 2,2 milioane de unitati, potrivit Huffington Post.

Numarul angajatilor a fost redus in ultimii ani, ajungand la putin peste 500 de salariati in prezent. Productia s-a redus de la 66.000 de autoturisme in 2008 la 28.000 anul trecut.

Ford a anuntat recent ca intentioneaza sa inchida fabrica din Belgia, generand desfiintarea a 4.300 de locuri de munca.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Intentiile de restructurare a operatiunilor de productie din Europa reprezinta o parte fundamentala a planului nostru de a consolida pozitia Ford in Europa si de a reveni la crestere", a spus Stephen Odell, presedinte si director general al operatiunilor Ford din Europa.

Odell se va intalni cu reprezentantii uniunii sindicale ai angajatilor celor cinci fabrici ale companiei din Marea Britanie, insa motivele intalnirii nu au fost dezvaluite.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1360 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor