Ford Fiesta sedan a fost dezvaluit in China

Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 20:44
1674 citiri
Ford Fiesta sedan a fost dezvaluit in China

Ford a prezentat versiunea sedan a modelului Fiesta in China. Noul model nu va fi vandut in Europa.

China a devenit o piata auto din ce in ce mai importanta si producatorii auto nu se sfiesc sa arate acest lucru. Astfel, Ford a lansat la Salonul Auto din Guangzhou noul Fiesta Sedan.

Bazat pe conceptul Verve, acesta va fi construit in China si va fi disponibil doar pentru piata chinezeasca. Fiesta poarta semnatura filozofiei de design, Ford, denumita Kinetic. Cercetarile efectuate de Ford au dezvaluit faptul ca piata auto din China doreste un asemenea model.

"Fiesta scrie noul capitol al povestii noastre de succes din segmentul masinilor mici. Aceasta va creste cererea pentru modelele marcii Ford in China. Consumatorii preocupati de imagine vor aprecia unicitatea acestei masini care le exprima individualitatea, stilul si aspiratiile." a declarat Robert Graziano, presedinte Ford Motor China.

Fiesta Sedan nu va fi lansata in Europa sub aceasta forma, ci va fi modificata intr-un fel sau altul pana sa fie disponibila in Europa si in Statele Unite ale Americii.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Comercianții din Rusia și China fac afaceri cu sârmă de cupru, în pofida sancțiunilor vestice, și evită taxele, pretinzând că tranzacțiile se referă la resturi de metale, conform unei...
#prezentare oficiala, #Ford Fiesta, #China , #stiri Ford