Antena 1 aruncă în luptă una dintre cele mai frumoase prezentatoare pentru cursele de Formula 1

Vineri, 01 Martie 2024, ora 11:08
13824 citiri
Antena 1 aruncă în luptă una dintre cele mai frumoase prezentatoare pentru cursele de Formula 1
Iuliana Pepene FOTO facebook

Antena a cumpărat drepturile TV pentru Formula 1 în următorii trei ani și a anunțat că Iuliana Pepene (32 de ani) va fi implicată în proiect.

Pasionată de automobilism, frumoasa prezentatoare TV va prezenta o emisiune de analiză a calificărilor și a curselor, înainte de fiecare Mare Premiu.

De asemenea, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a se alătura fenomenului Formula 1 în România. Omul cu mii de ore vorbite în direct, pasionat de maşini, Mihai Morar va fi vocea care va explica pe înţelesul publicului larg spectaculoasa competiţie Formula 1, alături de specialistul Cătălin Ghigea.

„Misiunea mea, ca fan al Formulei 1, este aceea de a explica pe înţelesul tuturor ce se întâmplă cu acest fenomen, iar misiunea noastră, a celor care facem parte din acest spectacol grandios, este să aducem Formula 1 în România la nivelul la care este ea peste tot pe glob. Îmi doresc ca acest sport să redevină popular la noi, aşa cum era când eram eu copil; când am plâns la moartea lui Senna, când am suferit pentru Schumacher până a luat titlul cu Ferrari. Atunci Formula 1 era efectiv viaţa noastră, trăiam fiecare cursă şi fiecare premiu la intensitate maximă. Visez să se întâmple asta din nou şi cred că locul Formulei 1 e aici, iar rolul meu este de a face popular din nou fenomenul ăsta, în timp ce Cătălin e profesionistul care ne va explica şi cele mai mici detalii din această competiţie”, a declarat Mihai Morar.

Antena 1 si Antena 3 CNN vor transmite în România calificările şi cursele de Formula 1, începând de vineri, 1 martie, când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024 - în direct din Bahrain. Toate antrenamentele, calificările şi cursele sunt în direct pe AntenaPLAY, cea mai mare platformă de video streaming cu conţinut românesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
O prezentatoare TV din Polonia a izbucnit în râs în timpul unei transmisiuni în direct, ascultând povestea unui reporter despre o ceartă în familie pe teme politice. Incidentul a avut loc pe...
Schimbare importantă în Formula 1. Ce se va întâmpla în 2025
Schimbare importantă în Formula 1. Ce se va întâmpla în 2025
Calendarul competiţional pentru 2025 în Formula 1 a fost dezvăluit vineri, sezonul urmând să includă 24 de Mari Premii, la fel ca în 2024, dar va începe la jumătatea lunii martie în...
#formula 1, #antena, #Iuliana Pepene, #prezentatoare, #Curse, #calificari , #stiri Formula 1