Anunț îngrijorător la cea mai bună echipă din Formula 1: ”O să explodeze!”

Duminica, 03 Martie 2024, ora 15:08
3079 citiri
Anunț îngrijorător la cea mai bună echipă din Formula 1: ”O să explodeze!”
Max Verstappen

Jos Verstappen, tatăl triplului campion mondial de Formula 1 Max Verstappen, a declarat că echipa Red Bull va "exploda" dacă şeful echipei, Christian Horner, care a fost recent exonerat de acuzaţiile de "comportament inadecvat" faţă de o angajată, va rămâne în funcţie.

"Vor exista tensiuni în echipă atâta timp cât el va rămâne în funcţie", a declarat fostul pilot olandez de F1 pentru suplimentul sportiv al cotidianului britanic Daily Mail din Sakhir, sâmbătă, la câteva ore după triumful fiului său în Marele Premiu al Bahrainului, care a dat startul sezonului. "Echipa este în pericol să se destrame. Nu mai poate continua aşa. O să explodeze", a declarat Jos Verstappen.

"Face pe victima, când el este cel care a cauzat problemele", a adăugat el despre şeful istoric al echipei Red Bull.

Miercuri, firma austriacă a anunţat că ancheta internă a condus la exonerarea britanicului Christian Horner de orice abatere. În timp ce mai multe echipe au denunţat o lipsă de transparenţă în timpul anchetei interne, Horner a asigurat joi că unitatea în cadrul echipei sale "nu a fost niciodată atât de puternică".

Dar trimiterea, la scurt timp după aceea, a unui e-mail anonim, care conţinea mesaje WhatsApp presupus a fi fost scrise de Horner, către jurnaliştii care urmăresc F1, oficialii sporturilor cu motor şi echipele rivale, a reaprins cazul.

Întrebat de Daily Mail despre sursa informaţiilor scăpate în presă, Jos Verstappen a negat orice implicare în această chestiune. "Nu are niciun sens. De ce aş face asta când Max se descurcă atât de bine aici?".

Christian Horner, care este căsătorit cu fosta Spice Girl Geri Halliwell, prezentă alături de el la Marele Premiu al Bahrainului de sâmbătă, a negat întotdeauna acuzaţiile la adresa sa şi a declarat după GP că este convins că postul său nu este ameninţat de consecinţele anchetei.

"A fost efectuată o procedură internă completă şi îndelungată (de către un avocat din afara Red Bull), iar plângerea formulată a fost respinsă. Sfârşitul poveştii", a mai spus el presei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Red Bull Racing, campioana mondială en titre din Formula 1, poartă negocieri cu pilotul spaniol Carlos Sainz Jr, care se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon, a dezvăluit Helmut...
Iranul susține că a avertizat SUA înainte de atacul cu drone asupra Israelului. ”Nu căutăm o escaladare a tensiunii în regiune”
Iranul susține că a avertizat SUA înainte de atacul cu drone asupra Israelului. ”Nu căutăm o escaladare a tensiunii în regiune”
Ministrul de Externe iranian Hossein Amir-Abdollahian a reiterat joi, la New York, că ţara sa a avertizat Statele Unite că va ataca Israelul ca răzbunare pentru bombardarea consulatului iranian...
#formula 1, #anunt, #Max Verstappen, #Christian Horner , #stiri Formula 1