Niciun caz de coronavirus in Formula 1

Sambata, 04 Iulie 2020, ora 16:39
2463 citiri
Niciun caz de coronavirus in Formula 1
Foto: Facebook / F1

Federatia internationala de automobilism (FIA) a confirmat sambata ca nu s-a inregistrat niciun caz pozitiv la Covid-19 dupa testele efectuate intre 26 iunie si 2 iulie in randul pilotilor de Formula 1, a tehnicienilor si a personalului implicat in Marele Premiu al Austriei, care deschide duminica sezonul competitional, relateaza EFE.

FIA si Formula 1 au precizat prin intermediul unui comunicat ca in perioada de referinta au fost testate la noul coronavirus un numar de 4.032 de persoane, rezultatele fiind in totalitate negative.

Rezultatele testelor urmatoare din Formula 1 vor fi facute publice saptamanal.

Editia 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 trebuia sa debuteze la jumatate lunii martie, in Australia, insa sezonul a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Austriei, programat duminica pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg este prima dintr-o serie de opt curse programate in Europa, cu portile inchise, pana la inceputul lunii septembrie.

Conducerea Formulei 1 ar dori organizarea a 15-18 curse pana in decembrie, dar opt Mari Premii sunt suficiente pentru incoronarea unui campion mondial, potrivit regulilor in vigoare ale Federatiei Internationale de Automobilism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare importantă în Formula 1. Ce se va întâmpla în 2025
Schimbare importantă în Formula 1. Ce se va întâmpla în 2025
Calendarul competiţional pentru 2025 în Formula 1 a fost dezvăluit vineri, sezonul urmând să includă 24 de Mari Premii, la fel ca în 2024, dar va începe la jumătatea lunii martie în...
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
#formula 1, #piloti testati, #negativi, #fara cazuri , #piloti