Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Echipa din Romania in Formula 1. Prima reactie oficiala: Este adevarat!

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 08:27
5230 citiri
Echipa din Romania in Formula 1. Prima reactie oficiala: Este adevarat!
Foto: autoevolution

Romania ar putea avea o echipa in Formula 1 incepand chiar din sezonul urmator. Federatia Internationala de Automobilism analizeaza dosarul gruparii Forza Rossa.

Iar daca pana acum se discuta doar despre informatii "pe surse", confirmarea oficiala nu a intarziat sa apara.

Forza Rossa va fi sustinuta de firma cu acelasi nume, importatorul oficial al marcii Ferrari in Romania.

"Este adevarat, insa prea multe amanunte nu putem da in acest moment. Asteptam raspunsul FIA si apoi vom actiona in consecinta", a declarat Bogdan Sonea, marketing manager al firmei Forza Rossa, pentru ziarul Ring.

Pentru ca nu exista inca acordul FIA pentru participarea in Formula 1, detaliile cu adevarat interesante nu sunt facute publice. Astfel, nu se stie deocamdata care vor fi sponsorii atrasi in noul proiect, ce motorizare vor avea monoposturile sau care va fi relatia cu Scuderia Ferrari.

"Este mult prea devreme sa discutam despre asta. Nu am pus inca lucrurile la punct", a mai declarat Sonea.

Vestea buna este ca oficialii viitoarei echipe de Formula 1 isi doresc ca unul dintre cei doi piloti sa fie... roman!

Lovitura de proportii: O echipa din Romania in Formula 1?

"Ar fi extraordinar sa fie o echipa romaneasca in cadrul careia sa evolueze un pilot roman. Este un vis, vom vedea", a comentat Bogdan Sonea.

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat recent ca analizeaza atent dosarul romanilor de la Forza Rossa, echipa avand sanse destul de mari sa primeasca dreptul de a participa in Campionatul Mondial de Formula 1.

Forza Rossa va fi sustinuta de Ion Bazac, fostul ministru al Sanatatii, patronul importatorului Ferrari in tara noastra.

Director al team-ului roman va fi Colin Kolles, neamtul nascut in Timisoara care a condus echipele Force India sau HRT in Marele Circ.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#echipa Formula 1 Romania, #Forza Rossa Formula 1, #Romania echipa Formula 1 , #stiri Formula 1
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Ar fi super !! Piloti in Formulele celelalte am mai avut.