Demisie la Forta Civica Arad: Doi membri au plecat la PNL

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 18:33
2585 citiri
Demisie la Forta Civica Arad: Doi membri au plecat la PNL
Foto: forta-civica.ro

Doi membri ai Fortei Civice Arad au plecat, miercuri, la PNL, a anuntat conducerea, lamurind, astfel, mai multe informatii aparute in presa cum ca intreaga conducere a filialei ar fi migrat la liberali.

"Partidul Forta Civica dezminte informatiile aparute in presa conform carora un numar important de membri ai partidului din organizatia Arad ar fi parasit partidul pentru a se inscrie in PNL. In realitate, este vorba despre doar doi simpli membri, fara niciun fel de activitate in perioada in care au activat ca membri ai Fortei Civice ", se arata in comunicat.

Forta Civica mai spune ca "imbratiseaza acest proces absolut natural de primenire, proces in urma caruia partidul isi va consolida o echipa unita, cu adevarat capabila sa puna in practica programul politic de dreapta in folosul tuturor romanilor".

Demisionarii spun ca sunt mai multi

Demisionarii au anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la PNL Arad, ca toti cei aproximativ 50 de membri care au infiintat filiala in primavara au ales sa paraseasca Forta Civica, nemultumiti ca acest partid s-a aliat cu PDL.

Demisionarii sustin ca din sapte membri ai conducerii organizatiei judetene sase au ales sa plece, in timp ce presedintele judetean, Alexandru Lupu, a ramas in partid.

"De fapt, domnul Lupu nu ne reprezenta pentru ca a fost pus presedinte imediat ce Mihai Razvan Ungureanu a preluat acest partid. Presedintele ales de noi a fost schimbat", a declarat fostul secretar judetean al Fortei Civice, Vlad Botos.

Acesta a spus ca demisionarii au decis sa se alature PNL Arad pentru ca asa isi pot pastra principiile in care au crezut cand au aderat la Forta Civica.

"Toate principiile si valorile in care am crezut ne-au fost deturnate de aceasta miscare a lui Mihai Razvan Ungureanu de a se alia cu PDL. Forta Civica nu mai are identitate si a devenit apendicele PDL, pe care-l ajuta sa-si spele imaginea. Ne dezicem de actuala structura la care a aderat partidul, deoarece reprezinta doar o manevra electorala, menita sa induca in eroare alegatorii", a declarat Botos.

Fostul secretar al FC Arad a adaugat ca, prin demisia in bloc, filiala a ramas fara oameni, in conditiile in care avea aproximativ 60 de membri.

"Echipa noastra care a constituit organizatia judeteana si care a participat la alegerile locale a demisionat in corpore. Noi am castigat 4,3 procente la Arad, adica am avut peste trei mii de voturi si fara Ungureanu", a spus fostul vicepresedinte al formatiunii Dan Proca.

Demisionarii considera ca "Mihai Razvan Ungureanu, care are prea putina sau deloc legatura cu Aradul, nu reprezinta solutia pentru imbunatatirea conditiilor de viata ale aradenilor".

Galis: Demisionarii din FC au fost primiti in filiala liberala

Presedintele organizatiei municipale a PNL, Florin Galis, a declarat, la randul sau, ca demisionarii din FC au fost primiti in filiala liberala.

"Sunt oameni valorosi, ne vom stradui sa-i integram pentru ca vrem sa participe la proiectul nostru politic prin care incercam sa schimbam coloratura politica in Arad", a declarat Galis.

Pe de alta parte intr-un comunicat de presa Forta Civica sustine ca aparitiile din presa cu privire la plecari sunt false si ca "in realitate, este vorba despre doar doi simpli membri".

Liderul Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, va candida pentru un mandat de senator in colegiul din municipiul Arad.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#demisie Forta Civica Arad, #Forta Civica Arad PNL, #demisie Forta Civica , #stiri Forta Civica