Cum arată echipa de negociere a Forței Dreptei pentru alianța cu USR și PMP

Marti, 19 Septembrie 2023, ora 12:48
3088 citiri
Cum arată echipa de negociere a Forței Dreptei pentru alianța cu USR și PMP
Președintele Forței Dreptei Ludovic Orban nu va face parte din echipa de negociere FOTO Facebook

Forţa Dreptei şi-a desemnat echipa care angajează discuţiile pentru constituirea alianţei de centru-dreapta, din care fac parte Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase şi secretarul general George Ionescu.

”Biroul Politic Naţional al Forţa Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziţie de a constitui o alianţă de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024. În acord cu strategia politică adoptată în Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Naţional al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta”, anunţă formaţiunea.

”Din cadrul echipei Forţa Dreptei fac parte vicepreşedinţii partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase, şi secretarul general, George Ionescu”, mai spune Forţa Dreptei.

Fostul ministru USR al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a confirmat recent că se pregăteşte alternativa USR, PMP şi Forţa Dreptei la actuala guvernare, el precizând că se întâmplă discuţii, inclusiv la nivel judeţean şi arătând că orice fel de alianţă nu se face peste noapte. Ghinea a mai spus că au fost căutaţi de penelişti în teritoriu, exasperaţi. Ghinea a mai arătat că împreună cu PMP şi Forţa Desprei sunt undeva la 16% -17%, peste PNL.

Eveniment Quarterly Report

Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia...
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Fuga din țară a primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, readuce în actualitate slăbiciunile și complicitățile cu...
#forta dreptei, #alianta centru dreapta, #alegeri 2024 , #Stiri Ludovic Orban