Jucatorii Barcelonei ameninta Dinamo cu un scor de maidan

Sambata, 11 August 2012, ora 12:49
3047 citiri
Jucatorii Barcelonei ameninta Dinamo cu un scor de maidan

Jose Manuel Pinto si Jordi Alba, cei doi fotbalisti prezenti la conferinta de presa organizata de FC Barcelona la Bucuresti, au afirmat ca nu se vor opri dupa cinci goluri marcate in fata lui Dinamo.

"Nu exista o clauza sa ne oprim la cinci goluri. Nu ne vom opri! Vrem sa facem spectacol, vrem ca lumea sa fie multumita. Stim ca in Romania este un fotbal bun, il stim pe Gica Popescu. Dinamo este o echipa din ce in ce mai puternica. Nivelul creste din ce in ce mai mult. Nu stiu nimic despre fotbalul din Romania, dar, fara niciun dubiu, este un nivel foarte ridicat. Torje sa se compare cu Messi? Trebuie sa munceasca mult...", a spus Pinto.

Portarul de rezerva al Barcelonei a mai afirmat ca nu-si face griji ca gazonul nu va fi bun.

"Sunt convins ca gazonul se va afla in conditii foarte bune. Riscuri exista intotdeauna, chiar si cand ne pregatim, dar am incredere in organizatori", a adaugat Pinto.

In schimb, Jordi Alba a mentionat ca nu le poate da sfaturi fotbalistilor romani care doresc sa ajunga la Barcelona.

"Nu eu decid calitatile pe care un roman trebuie sa le aiba pentru a juca la Barcelona", a comentat Alba.

Iata toate declaratiile de la conferinta de presa:

Jose Manuel Pinto: "Sunt convins ca gazonul se va afla in conditii foarte bune. Riscuri exista intotdeauna, chiar si cand ne pregatim, dar am incredere in organizatori"

Pinto: "Stim ca in Romania este un fotbal bun, il stim pe Gica Popescu. Dinamo este o echipa din ce in ce mai puternica. Nivelul creste din ce in ce mai mult"

Pinto: "Nu exista o clauza sa ne oprim la cinci goluri. Nu ne vom opri! Vrem sa facem spectacol, vrem ca lumea sa fie multumita"

Pinto: "Stiu ca Barcelona a pierdut Cupa Campionilor la penaltiuri cu Steaua. A trecut mult timp de atunci insa"

Pinto: "Din generatia actuala, trebuie sa recunosc ca nu cunoastem foarte multi fotbalisti din Romania"

Pinto: "Nu stiu nimic despre fotbalul din Romania, dar, fara niciun dubiu, este un nivel foarte ridicat. Torje sa se compare cu Messi? Trebuie sa munceasca mult..."

Jordi Alba: "Suntem aici pentru a juca fotbal si ne pregatim de Supercupa Spaniei"

Alba: "Nu eu decid calitatile pe care un roman trebuie sa le aiba pentru a juca la Barcelona"

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Dinamo Barcelona, #Dinamo Barcelona LIVE, #amical Dinamo Barcelona, #televizare Dinamo Barcelona, #cine transmite dinamo barcelona, #dinamo barcelona la tv, #dinamo barcelona in direct, #bilete Dinamo Barcelona, #dinamo live, #amicale live , #amical Dinamo Barcelona