Romanul care va antrena una dintre cele mai puternice echipe din Franta: Ma simt capabil pentru aceasta provocare. Exista doar un limbaj in fotbal, cel al jocului

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 12:44
3966 citiri
Romanul care va antrena una dintre cele mai puternice echipe din Franta: Ma simt capabil pentru aceasta provocare. Exista doar un limbaj in fotbal, cel al jocului
Foto: Facebook / Nice

Adrian Ursea a fost numit, vineri, antrenor principal la OGC Nice, in locul lui Patrick Vieira, el subliniind ca se simte capabil sa faca fata acestei provocari.

"Este o mare oportunitate si sunt mandru ca s-au gandit la mine. Niciodata nu m-am gandit ca voi deveni numarul 1 la OGC Nice.

Conducatorii au venit spre mine. M-au intrebat daca sunt pregatit sa preiau echipa. Sunt capabil. Am incredere. Nu am cerut nimic. Este o provocare imensa, dar stiu ce pot aduce. Am fost responsabil de centrul de formare, am condus 42 de persoane, stiu ce am de facut.

Nu cunosc in fotbal decat un limbaj, cel al balonului, al jocului. Dar principalul scop este sa redau incredere jucatorilor", a spus Ursea.

El a mai spus ca la 38 de ani a fost cel mai tanar antrenor din Elvetia, atunci cand a condus Servette Geneva si considera ca atunci a avut misiuni mult mai grele.

Clubul OGC Nice a anuntat, vineri, ca s-a despartit de tehnicianul Patrick Vieira. Echipa este antrenata de romanul Adrian Ursea.

Vieira a fost demis dupa meciul de joi cu Bayer Leverkusen, scor 2-3, din Liga Europa.

"Conducerea clubului rosu-negru a luat decizia sa ii incredinteze lui Adrian Ursea misiunea de a conduce echipa de astazi", se arata pe site-ul gruparii franceze.

Ursea, care pana acum a fost secundul lui Vieira, iar anterior a facut parte din staful lui Lucien Favre, va conduce primul meci in calitate de antrenor principal, duminica, in deplasare la Reims.

OFICIAL Un roman va fi noul antrenor al francezilor de la Nice

#adrian ursea ogc nice antrenor roman , #antrenori