Băiat de bani gata, Edi Iordănescu a iubit numai vedete și cântărețe! Cine au fost femeile din viața noului antrenor de la FCSB

Miercuri, 18 August 2021, ora 15:46
32013 citiri
Băiat de bani gata, Edi Iordănescu a iubit numai vedete și cântărețe! Cine au fost femeile din viața noului antrenor de la FCSB
Delia și Edi Iordănescu. Foto: Facebook

Edi Iordănescu a acceptat oferta lui Gigi Becali și vine la FCSB să atace titlul în Liga 1. Până să ajungă antrenor, el a ținut prima pagină a tabloidelor din România mult timp, prin prisma relațiilor amoroase pe care le-a avut în tinerețe.

Ajuns la 43 de ani, Edi Iordanescu este unul dintre cei mai bine cotați tehnicieni din Liga 1. A câștigat campionatul sezonul trecut alături de CFR Cluj, iar acum a venit la FCSB, unde speră să aibă aceleași rezultate.

Fotbalist modest pe la Steaua, Focșani și Rapid, Edi Iordănescu a luat repede calea antrenoratului. Și-a dat seama că acolo poate să facă o carieră foarte bună.

Tatăl său, Anghel Iordănescu, l-a influențat mereu în fotbal.

Viata amoroasă a lui Edi Iordănescu

Baiat de bani gata, Edi Iordănescu a avut mereu lipici la femeile frumoase și celebre din lumea mondena a Capitalei.

Noul antrenor de la FCSB a fost în centrul atenției, la mijlocul anilor 2000, datorită relației tumultoase cu Delia, celebra cântăreață.

Filmulețe deocheate cu cei doi au ajuns în presă, la acea vreme, Edi Iordănescu fiind acuzat de solistă că este cel care a imortalizat-o în ipostaze sexy.

Înainte de Delia, Edi Iordănescu a avut o relatie cu Cătălina Mocanu, fostă prezentatoare la Realitatea TV.

"Eu m-am descurcat singur de la 18 ani. Am trait din banii pe care i-am castigat din fotbal. Sunt independent financiar, iar mostenirea mea le-am lasat-o fratilor mai mici, pentru ca mai am doi frati si o sora care locuiesc impreuna cu mama mea.

Niciodata nu mi-am pus problema ca fetele ar fi atrase de banii mei, cu atat mai putin Delia. Ea este o persoana publica, tanara si foarte frumoasa si este normal ca lumea sa vorbeasca multe.

Am cunoscut-o pe Delia cu un an înainte să devenim iubiți. Eram în acelasi cerc de prieteni, ne vedeam la cafele ca amici.

Fosta mea iubită este Catalina Mocanu si am avut o relație de cinci luni de zile. Cătălina și Delia nu s-au certat niciodată. Am mai cunoscut cateva fete după ce m-am despărtit de Cătălina, dar nimic serios", spunea Edi Iordănescu în 2005.

Anii au trecut, iar Edi Iordănescu a devenit unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc.

Viața mondenă este un capitol închis pentru tehnician, el concentradu-se în totalitate pe carieră și pe familie.

Până acum, Edi Iordănescu a câștigat un titlu de campioană și două Supercupe ale României, toate trofeele cu CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Delia, #Edi Iordanescu, #Delia Matache, #Delia sexy Facebook, #Edi Iordanescu antrenor FCSB , #antrenori