"Lucrurile aratau foarte urat. Cazusem la posesie. Nu a dat nici un telefon." De ce a plecat spaniolul De la Barrera de la Viitorul

Joi, 07 Ianuarie 2021, ora 09:56
3691 citiri
"Lucrurile aratau foarte urat. Cazusem la posesie. Nu a dat nici un telefon." De ce a plecat spaniolul De la Barrera de la Viitorul
Foto: Facebook / FC Viitorul

FC Viitorul a scapat de spaniolul Ruben de la Barrera, pe care l-a adus antrenor in vara, insa acum sefii clubului constantean au motivat decizia de plecare a ibericului.

In 2021, echipa lui Hagi incearca sa dea lovitura cu Mircea Rednic pe banca tehnica.

"Cand l-am ales pe Ruben a fost o compatibilitate de viziune fotbalistica. Gica a implementat sistemul Ajax, Barcelona, care a functionat cand a fost la carma echipei. Nu ne-am bagat peste Ruben.

Il mai intrebam, sporadic, daca mai are nevoie de ceva. Nu a stiut sa profite de prezenta noastra, de prezenta lui Gica, cel care era acolo. Nu i-a dat un telefon lui Gica sa-l intrebe.

A luat niste decizii normale, dar in timpul meciurilor era pe dos. Cand am luat hotararea, am luat cifrele de la InStat si ne-am speriat.

Lucrurile aratau foarte rau si am luat decizia ca lucrurile sa n-o ia la vale mai rau. Cazusem la posesie, la atacuri, ne indepartasem de la folosofie. Noi am fost foarte bine intentionati", a spus Gica Popescu la telekomsport.

Nici cu Mircea Rednic, FC Viitorul nu o duce bine. In 3 meciuri cu fostul dinamovist pe banca, echipa lui Hagi nu are nicio victorie si a ajuns pe locul 8 in Liga 1.

Confesiunile lui Cosmin Olaroiu: M-am saturat ca noi, romanii, sa fim priviti ca niste persoane umile, care tinem capul jos si nu spunem nimic

#fc viitorul plecare antrenor spaniol gica , #antrenori