Reghecampf a dezvaluit strategia Stelei

Joi, 11 Iulie 2013, ora 08:06
1580 citiri
Reghecampf a dezvaluit strategia Stelei

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a dezvaluit strategia pe care o va adopta formatia "ros-albastra" in urmatoarea jumatate de an.

Potrivit tehnicianului, jucatorii vor fi blocati in Ghencea cel putin pana in iarna, raspunzandu-se cu "nu" oricaror oferte de transfer.

Motivul pentru care Steaua nu vrea sa isi cedeze vedetele, desi propuneri ar exista, este unul singur - Liga Campionilor. Daca trupa lui Reghe va reusi sa se califice in grupele competitiei, conturile clubului vor fi burdusite cu peste 15 milioane de euro.

"Mai sunt multe meciuri pana la grupele Champions League, noi trebuie sa ne pregatim jucatorii pentru a face fata pe toate fronturile. In momentul de fata, noi avem si bani, avem si putere. Eu nu imi doresc niciun jucator acum. Daca exista posibilitatea sa mai aducem jucatori pe posturile pe care avem nevoie, cu siguranta o sa o facem. Dar acum ne intereseaza doar ce avem la dispozitie.

Sunt fotbalisti la Steaua care au oferte foarte tentante. Nu eu decid daca ei vor pleca, dar pot sa soun ca va fi foarte greu sa ii inlocuim. Eu sper sa pastram acest lot pana in iarna. Repet insa, nu eu sunt cel care hotaraste", a explicat Reghecampf.

Declaratia antrenorului a fost confirmata imediat si de managerul Stelei, Mihai Stoica.

"Nu mai pleaca nimeni, avem treaba, trebuie neaaparat sa ajungem in grupele Champions League!"

Steaua l-a vandut in aceasta vara pe Raul Rusescu, golgheterul Ligii 1 plecand in Primera Division, la FC Sevilla, pentru 2,3 milioane de euro. Alti stelisti cu oferte sunt Vlad Chiriches, Iasmin Latovlevici, Alexandru Bourceanu sau Alex Chipciu.

"Ros-albastrii" nu vor sa isi mai vanda jucatorii pentru a face fata in preliminariile Champions League si pentru a atinge primul obiectiv al sezonului, calificarea in faza grupelor.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Reghecampf strategie Steaua, #Steaua transferuri 2013, #Steaua grupe Liga Campionilor , #antrenori