Un antrenor roman lanseaza acuzatii grave: S-au pariat prin Singapore milioane de euro!

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 15:46
8375 citiri
Un antrenor roman lanseaza acuzatii grave: S-au pariat prin Singapore milioane de euro!
Foto: Hepta

Un antrenor roman a lansat acuzatii grave in ceea ce ii priveste pe jucatorii unei formatii de la noi, care ar fi facut cel putin un blat pentru mafia pariurilor.

Cornel Talnar sustine ca fotbalistii de la Luceafarul Oradea au pariat in Singapore ca vor pierde o partida, sumele avansate fiind imense.

Tehnicianul mai spune ca acesta a fost si motivul pentru care fostul patron a renuntat la club, cedand echipa nu cu mult timp in urma.

"S-a ajuns acolo pentru ca domnul acela care a fost, domnul Blidaru, un om de mare tinuta am inteles, care de cinci-sase ani tinea echipa, toate salariile erau la zi, toate alea... ma cheama seara, dupa meci si mi-a spus: Domnu' Talnar, nu se mai poate. Vagabonzii astia uite ce mi-au facut! Eu inchid echipa si cu asta basta! Si probabil ca are si el dreptate.

Nu sunt zvonuri, pentru ca lucrurile... s-a pariat prin Singapore si prin alea... milioane de euro! Si atunci s-au blocat toate pariurile, pentru ca era 2-0 pentru noi la pauza si ce ziceau astia... ca intre minutul nu stiu cat si nu stiu cat, se intoarce rezultatul. Si, intr-adevar, in patru minute ne-au dat trei goluri. Eu pe telefon m-am uitat, ca Oradea e suspecta de pariuri si d-astea si s-a pariat multi bani pe meciul asta. 1 pauza, 2 final. Cota a fost 54. Va dati seama?

Nu suspectez, ca daca nu ai probe, stii cum e, nu poti sa suspectezi pe nimeni. Eu spun ce am auzit si ce s-a vorbit. Omul ala nu era tampit sa isi desfiinteze echipa, asa, ca el... de la el citire. O zis: Nu mai pot sa rezist. Nu mai vreau sa isi bata nimeni joc de banii mei si de munca mea. Si i-am zis ca e patron si ca face cum vrea. Sigur ca da. El de aia a inchis clubul", a spus Talnar pentru liga2.ro.

Cornel Talnar face referire la meciul dintre Luceafarul Oradea si Dacia Unirea Braila, din Liga 2.

Echipa lui Talnar a condus cu 2-0 la pauza, insa la final a pierdut meciul invinsa cu scorul de 4-3.

Dupa acea disputa, patronul Luceafarului, Ioan Blidaru, a fost aproape de a desfiinta clubul, insa pana la urma a decis sa cedeze echipa unui grup de investitori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Talnar Luceafarul Oradea blat, #blat pariuri Liga 2, #Oradea Braila blat Liga 2 , #antrenori