Borcea si Becali, dupa Rapid-Pandurii: Masacru! Jaf la drumul mare!

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 23:10
3907 citiri
Borcea si Becali, dupa Rapid-Pandurii: Masacru! Jaf la drumul mare!

Gigi Becali si Cristi Borcea au catalogat arbitrajul meciului Rapid - Pandurii, scor 1-1, drept cel mai mare furt din Liga I.

Patronul Stelei a declarat ca nu mai are cuvinte dupa ultimele arbitraje din Liga I.

"Nu mai am cuvinte dupa ultimele arbitraje, nu mai inteleg nimic. Nu imi vine sa cred ca arbitrii mai pot sa ia bani dupa asa ceva. Am vazut ca Spadacio l-a impins pe Vranjkovici, dar nu a luat galben....nu stiu, nu mai inteleg nimic. Dinu Gheorghe mai are niste legaturi cu arbitrii, de pe vremuri, dar nu stiu daca s-ar risca el sa intre la puscarie pentru Copos.

Borcea nici nu se compara cu el, nu a facut niciodata asa ceva. Ce s-a intamplat in seara asta e cel mai mare furt din istoria fotbalului romanesc, din lume. Nu e de ras acest lucru, Pandurii pot sa retrogradeze fara astea doua puncte de azi.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Dinamovistul Cristi Borcea a fost mult mai violent in declaratii, atacandu-l dur si pe presedintele Dinu Gheorghe, pe care il considera vinovat pentru arbitrajul scandalos din Giulesti.

"Ati vazut vreun masacru mai mare? Doua goluri anulate si un 11 metri! A fost jaf la drumul mare, Dinu Gheorghe se ocupa de nenorociri, e ca acidul sulfuric! Jaf mascat!!! A fost talharie, sa i se dea de la 7 la 12 ani de puscarie! Rapidul este condus de Dinu Vama, omul care spunea, la ultimul meci cand era la Brasov, ca vrea sa-i omoare pe tigani! Copos mi-a spus ca Dinu Gheorghe l-a nenorocit, ca i-a adus sase jucatori platiti cu 180 de mii de euro si-l mai are si pe Coman cu 200 de mii!", a rabufnit Borcea la Digi Sport.

Pandurii, furata de arbitri in meciul cu Rapid

Rapid Bucuresti si Pandurii Targu Jiu au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci in care gorjenii au fost privati de doua goluri valabile si de o lovitura de la 11 metri.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#cristi borcea, #Gigi Becali, #Pandurii furata arbitri, #arbitraje Liga I , #arbitri