Scena halucinanta in fotbalul romanesc: Arbitru suspendat dupa ce a fost batut de jucatorii a doua echipe

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 17:59
4121 citiri
Scena halucinanta in fotbalul romanesc: Arbitru suspendat dupa ce a fost batut de jucatorii a doua echipe
Foto: FRF

O scena halucinanta s-a petrecut in fotbalul romanesc, acolo unde un arbitru de centru a fost suspendat dupa un meci in care a fost batut de jucatorii ambelor formatii pe care le-a condus.

Arbitrul Cohal Mitrita, din Dorohoi, va tine minte toata viata disputa dintre Prosport Varfu Campului si CS Darabani, din Liga a patra Botosani, una in care a fost agresat de fotbalisti si oficiali de la ambele formatii.

Potrivit celor de la stiri.botosani.ro, Mitrita a fost acuzat de cele doua formatii ca le-a dezavantajat.

In prima repriza, el nu ar fi acordat un penalti pentru gazde, provocand o reactie violenta a unui jucator, care l-a injurat si scuipat.

Arbitrul a trecut peste incident, insa in partea secunda lucrurile au degenerat. In minutul 64, el a acordat penalti pentru gazde, provocand o noua reactie violenta, de aceasta data din partea celor de la Darabani, care l-au inconjurat si lovit pe "central".

Dupa cateva minute de "deliberari" si dupa interventia unui asistent, el a anulat decizia de a acorda penalti, provocand reactii violente din cealalta tabara. Depasit de situatie, arbitrul a oprit meciul.

Comisia de Disciplina de la AJF Botosani a acordat meci pierdut pentru ambele formatii, iar Comisia de Arbitri l-a suspendat pe "centralul" batut pentru patru etape.

#arbitru batut Romania, #arbitru roman batut , #arbitri